Terapies Alternatives

Centre Isis Terapies Alternatives

La medicina natural, medicina Naturista, Naturopatia, Naturisme o Medicina Naturopàtica, avarca una sèrie de pràctiques o teràpies d'intenció preventiva o curativa utilitzant elements obtinguts de la naturalesa amb un baix o nul processament.

S'utilitza per a qualsevol medicina alternativa o complementària que utilitza remeis tradicionals o no industrials, com les plantes medicinals.

Pràctiques o teràpies d'intenció preventiva o curativa utilitzant elements obtinguts de la naturalesa
Centre Isis Terapies Alternatives

L'iridologia o iriología o iridiología és un mètode de diagnòstic no contrastat, utilitzat per la medicina alternativa, els orígens suposadament venen de l' Antic Egipte, i s' afirma que havien estat utilitzats també per Hipòcrates i els seus seguidors en el segle IV a.C

D' acord amb els seus seguidors, permetria conèixer l'estat de salut físic, emocional i mental de la persona, així com el seu historial clínic i tendències futures, a través de l'observació i interpretació d' una sèrie de lesions, taques, línies i decoloracions que es van reflectint en l' iris de l' ull.

Els seus practicants relacionen les seves observacions amb uns gràfics de l' iris que el divideixen en zones que corresponen amb zones específiques del cos humà. Els iridòlegs veuen els ulls com " finestres" per les que és possible veure l' estat funcional i de salut del pacient.

Permetria conèixer l'estat de salut físic, emocional i mental de la persona, així com el seu historial clínic i tendències futures, a través de l'observació i interpretació d' una sèrie de lesions, taques, línies i decoloracions que es van reflectint en l' iris de l' ull.
Centre Isis Terapies Alternatives

La fitoteràpia estudia l' utilització de les plantes medicinals i els seus derivats amb una finalitat terapèutica, ja sigui per prevenir, alleujar o per a curar les malalties.

Finalitat terapèutica, ja sigui per prevenir, alleujar o per a curar les malalties.
Centre Isis Terapies Alternatives

L'homeopatía (del grec "similar" i "patiment") és un tipus de medicina alternativa pseudocientífica caracteritzada per l'utilització de preparats altament diluïts que sense dissoldre causarien els mateixos símptomes que pateix el pacient. Va ser investigada a finals del segle XVIII per el metge sajón Samuel Hahnemann (1755-1843) com una forma de millorar l' esperit vital del cos. La seva premissa fundamental, "lo similar es cura amb lo similar", afirma que, " com major sigui la dissolució, més potent és l'efecte", assumint que el que causen determinats símptomes poden curar els mateixos símptomes si la dosis és baixa.

Medicina alternativa pseudocientífica caracteritzada per l'utilització de preparats altament diluïts


Email

Demanar Hora
Demanar Informació

Contacte


Horari

Dilluns-Divendres : 9 a 20 h
Dissabte:  10 a 16 h

Contacte