Vam obrir les portes al 2014, el nostre equip està format per gent jove i dinàmica, professionals del sector, i amb un tracte proper als nostres clients que ens caracteritza.

 

Al nostre Centre Isis trobaràs les tècniques més avançades en el sector de l'Estètica, Tractaments Facials, Corporals i Spa, Dietètica i Nutrició, Massatges, Classes de Yoga, i pel que fa a les Teràpies Naturals t'oferim una alternativa eficaç i natural per a prevenir malalties i disfuncions en els problemes de salut i estètica que presenta la nostra societat actual.

 

El tracte personalitzat i professional són característiques que fa que els nostres clients assoleixin el seu objectiu des de la primera sessió, solucions eficaces i visibles, sent la nostra màxima que els tractaments siguin immediats i duradors.

 

Disposem de les millors i mes avançades maquines, com la : Làser de Diode. Acura Sorisa. Duotechnology. Cryotechnology. Presotechnology, de la marca Cocon Medical.

maquinaria aparatologia centre isis

 

Treballem amb tècniques no invasives i amb productes naturals.

L'esperit del nostre centre es basa en el tracte amable, exquisit i professional que donem als nostres clients, perquè trobin un estat de relaxació i benestar.

 Centre Isiscentre-isis-logo-ull

 


Email

Demanar Hora
Demanar Informació

Contacte


Horari

Dilluns-Divendres : 9 a 20 h
Dissabte:  10 a 16 h

Contacte