Centre de Teràpies Energètiques, Bellesa i Salut

Catalan Dutch English French Russian Spanish

Centre Isis

Un nou espai on la bellesa interior i exterior es complementent

  • Inici
    Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
  • Categories
    Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
  • Etiquetes
    Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.

Naturopatia. Iridiologia. Fitoterapia. Homeopatia. Teràpies Alternatives.

  NATUROPATIA

 

terapies-alternatives-naturopatia

 

La medicina natural, medicina Naturista, Naturopatia, Naturisme o Medicina Naturopàtica, avarca una sèrie de pràctiques o teràpies d'intenció preventiva o curativa utilitzant elements obtinguts de la naturalesa amb un baix o nul processament. S'utilitza per a qualsevol medicina alternativa o complementària que utilitza remeis tradicionals o no industrials, com les plantes medicinals.

 

 

IRIDIOLOGIA

 terapies-alternatives-iridiologia

 

L'iridologia o iriología o iridiología és un mètode de diagnòstic no contrastat, utilitzat per la medicina alternativa, els orígens suposadament venen de l' Antic Egipte, i s' afirma que havien estat utilitzats també per Hipòcrates i els seus seguidors en el segle IV a.C.


D' acord amb els seus seguidors, permetria conèixer l'estat de salut físic, emocional i mental de la persona, així com el seu historial clínic i tendències futures, a través de l'observació i interpretació d' una sèrie de lesions, taques, línies i decoloracions que es van reflectint en l' iris de l' ull.


Els seus practicants relacionen les seves observacions amb uns gràfics de l' iris que el divideixen en zones que corresponen amb zones específiques del cos humà. Els iridòlegs veuen els ulls com " finestres" per les que és possible veure l' estat funcional i de salut del pacient.

 

 

FITOTERAPIA 

terapies-alternatives-fitoterapia

La fitoteràpia estudia l' utilització de les plantes medicinals i els seus derivats amb una finalitat terapèutica, ja sigui per prevenir, alleujar o per a curar les malalties.

 

 

 

HOMEOPATIA

terapies-alternatives-homeopatia-1


L'homeopatía (del grec "similar" i "patiment") és un tipus de medicina alternativa pseudocientífica caracteritzada per l'utilització de preparats altament diluïts que sense dissoldre causarien els mateixos símptomes que pateix el pacient. Va ser investigada a finals del segle XVIII per el metge sajón Samuel Hahnemann (1755-1843) com una forma de millorar l' esperit vital del cos. La seva premissa fundamental, "lo similar es cura amb lo similar", afirma que, " com major sigui la dissolució, més potent és l'efecte", assumint que el que causen determinats símptomes poden curar els mateixos símptomes si la dosis és baixa.

Horari

picto-horari-isisDilluns/Divendres: 9 a 20  h. Tot el dia  Dissabte: 10 a 16 h 

Twitter

Mapa - Situació Centre Isis

 Carrer de la Punxa, 9 - 1.er - 17200 Palafrugell

google-maps-centre-isis-situacio