Centre de Teràpies Energètiques, Bellesa i Salut

Catalan Dutch English French Russian Spanish

Centre Isis

Un nou espai on la bellesa interior i exterior es complementent

 • Inici
  Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.

Quiromassatge

quiromassatge-1-centre-isis

 

El Quiromassatge es una tècnica manual, creada pel Dr. V.L.Ferrandiz, que ens ofereix la possibilitat de contactar amb el nostre cos a través de manipulacions no agressives que incideixen sobre la musculatura, el sist. circulatori, el sist. nerviós i els òrgans.

Ajudant a les nostres cèl·lules, a través del Quiromassatge, amb un enriquiment sanguini, estem nodrint a nivells profunds tots els teixits de l’organisme.

El Quiromassatge actua com una eina per ajudar l’organisme a recuperar tota la seva vitalitat i accelerar el procés d’eliminar del cos tot allò que podem anomenar com a nociu i que ens allunya d’un estat saludable.

Pell: la pell es beneficiada per l’ arrossegament de les cèl·lules mortes amb cada una de les manipulacions. A més a més, és habitual utilitzar cremes o olis per practicar el massatge, el qual contribueix a millorar i cuidar la pell, depenent dels components amb els que estiguin fets aquests olis.

 • Aparell circulatori: millora la circulació sanguínia i, per lo tant, l’ aportació de nutrients a les cèl·lules i als teixits. Això fa que també sigui ideal per les persones que pateixen problemes de cansament a les cames.
 • Sistema limfàtic: les manipulacions afavoreixen l’ arrossegament de les substàncies de rebuig, el qual ajuda al bon funcionament de la resta de sistemes i òrgans del cos.
 • Sistema nerviós: el quiromassatge té un efecte relaxant i en la majoria de les seves accions, encara que hi ha certes manipulacions que poden tenir un efecte estimulant.
 • Sistema múscul-esquelètic: els moviments amb finalitat relaxant i descontracturant que practiquen els quiromassatgistes fa que aquest massatge permeti alleujar molts del dolors que afecten al sistema múscul-esquelètic.
Etiquetat com: QUIROMASSATGE

Horari

picto-horari-isisDilluns/Divendres: 9 a 20  h. Tot el dia  Dissabte: 10 a 16 h 

Twitter

Mapa - Situació Centre Isis

 Carrer de la Punxa, 9 - 1.er - 17200 Palafrugell

google-maps-centre-isis-situacio