Centre de Teràpies Energètiques, Bellesa i Salut

Catalan Dutch English French Russian Spanish

Centre Isis

Un nou espai on la bellesa interior i exterior es complementent

  • Inici
    Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
  • Categories
    Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
  • Etiquetes
    Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.

Massatge Kobido. Facial. Efecte Lifting

massatge-kobido-facial-centre-isis-1

 

El massatge Facial Japonès és una profunda combinació de conceptes de la medicina tradicional japonesa i de tècniques de massatge que han estat desenvolupats i modificats a partir de l' Anma (massatge tradicional japonès) durant els últims cinc-cents anys.

 

El Massatge Facial Japonès ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial; prevé i redueix l' impacte del procés de l' envelliment, alliberant l' energia i la tensió bloquejada en els músculs facials i del coll. Amb un tacte ràpid i rítmic, s'estimula el sistema nerviós, es millora la circulació de la sang i el fluix limfàtic, es consoliden i tonifiquen els músculs i, s' equilibra el fluix de l' energia de la cara.

 

 

Aquestes tècniques terapèutiques estimulen els nervis facials arribant a les cèl·lules de la pell, beneficiant i augmentant la circulació sanguínia, distribuint nutrients i eliminant toxines, impureses i cèl·lules mortes de la pell, centrant-se en la condició de la pell, els músculs subcutanis i el Chi: energia vital. Aquest massatge és el tractament més efectiu per millorar la condició de la pell i minimitzar el procés d' envelliment. El resultat és una pell brillant, lluminosa, fresca, en un rostre serè i radiant.

Horari

picto-horari-isisDilluns/Divendres: 9 a 20  h. Tot el dia  Dissabte: 10 a 16 h 

Twitter

Mapa - Situació Centre Isis

 Carrer de la Punxa, 9 - 1.er - 17200 Palafrugell

google-maps-centre-isis-situacio